Deset benefitů spolupráce s CoreApp Technologies

Tipy a triky
< | 1 minuta čtení | Pavel />
cooperation with us
Zvažujete nás oslovit kvůli vývoji mobilní aplikace, tvorbě informačního systému, webových stránek nebo potřebujete odbornou konzultaci v oblasti vývoje? Rádi bychom Vám dali hned deset důvodů proč se rozhodnout pro spolupráci s námi.

V oblasti vývoje mobilní a webových aplikací, informačních systému, webů a softwarových nástrojů obecně se pohybuje mnoho firem a freelancerů, kde se každý specializuje na trochu jinou oblast IT a poskytuje trochu jiné služby. Vybírat je tedy skutečně z čeho. Tady je ale deset nejdůležitějších benefitů, které budete mít, pokud se rozhodne pro spolupráci s námi:

  1. Transparentnost - od první schůzky Vás necháme nakouknout "pod pokličku". Je pro nás důležité, abyste věděli v jakém stavu je aktuálně vývoj Vašeho projektu.
  2. Okamžitý start prací - máme připravený tým programátorů, testerů, projekt managerů, který je připravený se hned vrhnout dořešení Vaší aplikace. Nevznikají další náklady spojené s náborem a vytvářením týmu.
  3. Testování aplikací - testovaní u nás ve firmě není jenom prázdná fráze. Každá aplikace podléhá několika úrovním testům, které jsou do značné míry plně automatizované. To nám umožní pro Vás dodávat v maximální možné kvalitě.
  4. Samostatnost týmů - tým je složený z profesionálů a odborníků v oboru, kde každý zná firemní procesy, které vedou k úspěšné realizaci Vaší aplikace.
  5. Velké zkušenosti s vývojem - v minulosti jsme realizovali různě složité a rozsáhlé projekty, kde jsme museli aplikovat různé znalosti z oblastí vývoje, bezpečnosti v IT nebo přenosu dat. Proto nás neváhejte kontaktovat, i když se může zdát, že Vaše zadání není úplně standardní.
  6. Flexibilita vývojových prací - naše služby si zaplatíte jen když je budete potřebovat. V době, kdy čekáme na upřesnění další vývojové etapy nenesete náklady spojené s existencí vývojového týmu.
  7. Zázemí pro vývoj - máme vlastní datové centrum se servery. Nejsme navázaní na žádnou třetí stranu a tedy máme dostatek výkonu pro zajištění běhu Vaší aplikace na našich serverech.
  8. Pořádek v administraci - dbáme na to, aby každý projekt měl objednávku s popsáním rozsahu prací a odhadnutou časovou a finanční náročností.
  9. Všechno na jednom místě - zajistíme pro Váš projekt vše potřebné a to od UX/UI návrhářů, SW architekty, programátory a testery až po projektové managery a HW vybavení pro běh Vaší aplikace.
  10. Vývojem to nekončí - po dokončení projektu s Vámi uzavřeme servisní smlouvu definující rozsah poskytovaných služeb. To zajistí, že Vaše aplikace bude udržovaná a aktuální po celou dobu její životnosti.

Neváhejte nás kontaktovat s Vašim zadáním. Budeme se těšit na spolupráci s Vámi.

Nejnovější články

<Technologie a příběhy klientů />

Globální výpadek systému Windows – Co se stalo a jak tomu předcházet?

Jak poznat webosaura, aneb můj web by potřeboval modernizaci

Proč si Nechat Udělat Web na Míru?